Bandshow | livestream vanuit Zuiderstrandtheater
17 juni 2020
Den Haag
Zuiderstrandtheater foyer
Meer info

Nog even en Tess wordt de vaste chansonnière van ZST-live, hét online platform van het Zuiderstandtheater. Al voor de derde keer mogen we Tess et les Moutons verwelkomen. Dit keer niet vanuit de eigen huiskamer maar vanuit de havenfoyer van het Zuiderstrandtheater, met uitzicht op -jawel- de haven. En dit keer speelt Tess niet alleen met gitarist of accordeonist, maar in kwartetvorm: het gitarist Leon Sibum, bassist Boris Egberts en accordeonist Tim Kerssies! Want ja, vanaf 1 juni mogen we (onder voorbehoud) weer kleine dingen gaan organiseren in het theater. De livestreams vinden plaats vanaf de Facebookpagina’s van ZST-live en Tess et les Moutons.

Verwacht weer de mooiste chansons van de leukste Franstalige band van Nederland. Ook gaan we deze editie dieper in op de achtergrond van de band: zo is er voorafgaand aan het concert een interview met de band en eindigen we de avond met een live Q&A.

Doneren? Dat kan, graag zelfs. Met het opgehaalde geld steun je de muzikanten direct. Daarbij hopen Tess et les Moutons deze zomer nog een paar nieuwe eigen liedjes voor jullie op te kunnen nemen in de studio, dus iedere donatie is zeer welkom!

Doneren kan hier: https://www.geef.nl/nl/actie/tessetlesmoutons-17juni