De BOEM studio in met de Moutons

Tess et les Moutons lunch in de Boem Studio

Als je je dan toch drie dagen vrijwillig in een studio wilt verstoppen met vier ongelooflijk getalenteerde en gemotiveerde muzikanten, doe het dan in de BOEM studio in Hazerswoude. Misschien heeft het ermee te maken dat ik het grootste deel van mijn jeugd in dit dorp heb doorgebracht en dat de patat van Theo’s Eethuis, hoewel troosteloos vet en ongezond, dus altijd gevoelens van puur geluk in mij naar boven brengt. Ik weet het niet, maar de afgelopen drie studiodagen zijn voorbij gevlogen.

Afkickverschijnselen

En hier zit ik nu, tegen de verwarming, met afkickverschijnselen. Want ik wil zingen. Nog een laatste harmonietje. Ik wil dat iemand zegt: ‘Daar hoort nog een shaker’. Of dat we het opgenomene nog eens gezamenlijk terugluisteren, terwijl we tevreden zitten te klauwen in een snoeppot. Het is maar goed dat er geen heel album is opgenomen. Ik zou het voorlopig niet te boven zijn gekomen.

Pure magie

Dankzij de gulle gevers hebben wij vorige week ons streefbedrag via Voordekunst binnengehaald. Enthousiast en vol ideeën gingen Leon, Boris, Rick, Tim en ik daarom afgelopen dinsdag de BOEM studio in met een vijftal chansons. Het werden er uiteindelijk zes. Op dag drie voorzag celliste Maaike Peterse een van de nummers van pure magie. Morgen zetten de we puntjes op de i met nóg een speciale gast en daarna mag de hele boel gemixt en gemasterd worden. We kunnen niet wachten het eindresultaat te horen, bij voorkeur op vinyl.

Zien we je op 1 juni, bij de EP-release in het ROOS Theater in Boskoop?

Bisous,
Tess